Chi-maskin

 Chi Energizer.


CHI är det kinesiska ordet för "livsenergi" som strömmar genom vår kropp.


Om du lider av stress, ryggsmärta, dålig blodcirkulation, lymfödem, matsmältningsbesvär, förstoppning,

ömma muskler, brist på motion eller menstruationsvärk, kan behandling med Flexxicore Passive Exerciser Chi Machine troligen hjälpa dig, eftersom det har hjälpt många andra med liknande symtom.

Den fungerar som en blodcirkulationsmaskin som ökar syrenivån i kroppen samtidigt som du försiktigt

masserar rygg, kropp och inre organ.

Det tar bara 15 minuter morgon och kväll för att få kroppen att röra sig, så du håller den smidig och fri

från spänning.


15 minuter motsvarar hälsoeffekterna av en hastig promenad på minst 4,5 km.

(Dock skall du inte låta chi-maskinen ta över dina promenader.)
  Snabb leverans sker efter inbetalning.

Köpa Flexxicore passive exerciser Chi-maskin

 Gör så här:


Klicka på knapparna för att välja betalsätt.

Knapparna är länkad till mailsvar om din önskan att köpa.


  • Skriv namn & fullständig adress
  • Mailadress och mobil för avisering.
  • Antal (om du önskar flera)


Du får tillbaka swish-nummer eller en faktura.


När betalningen skett kommer din order

att skickas!

Som Chi Machine-återförsäljare

 erbjuder jag dig en prisgaranti,

30-dagars returpolicy och 3 års garanti!

 3950 kr  

Knappar nedan är länkar till

direkt mailkontakt marie@hjarnhjartat.se

Välj betalningsmetod!

Snabb leverans.

Leveranstid ca 3-5 dgr efter din inbetalning!

Frakt tillkommer med 199 kr.


Fördelar med Flexxicore Passive Exerciser


 Fördelar med att använda Flexxicore Passive Exerciser Chi-maskin


1. Aktivering av celler


Chi Maskinens rytmiska rörelser påverkar det sympatiska nervsystemet så att bronkierna i lungorna öppnas, vilket ger dig maximalt syreupptag i lungorna. Därigenom ökar syreupptaget i blodet och samtidigt ökas ämnesomsättningen i de enskilda cellerna i blodet.


2. Balansera ryggraden


När du ligger avslappnad på ryggen kommer Chi-maskinens rytmiska rörelser att säkerställa att ryggen rätas ut och justeras. Denna korrigering kan lindra ryggont.


3. Förbättra immunförsvaret


De rytmiska rörelserna i Chi-maskinen stimulerar globulinproduktionen vilket hjälper till att öka immunsystemets effektivitet, vilket genererar till att kroppen bättre kan bibehålla sitt hälsotillstånd.


4. Blodproduktionen ökar


Blodet produceras i mjälten och ryggmärgen. Om mjälten inte fungerar optimalt kan det innebära en minskning av blodproduktionen. Chi Maskinens rytmiska rörelser i ryggraden stimulerar det sympatiska nervsystemet och ökar produktionen av blod i ryggmärgen. Alla typer av anemi kan dra nytta av denna massage från Chi Machine.


5. Balansering av det autonoma nervsystemet


Om det parasympatiska och sympatiska nervsystemet inte är i balans med organen kan det betyda problem med: sömnlöshet, rastlös sömn, matsmältningsproblem, buksmärtor, hjärtklappning, ångest, förstoppning,

neurasteni (utmattningssyndrom), och många former av ömhet och smärta samt mental stress.


6. Massage av de inre organen


Västerländsk medicinsk vetenskap har börjat använda forntida östra traditioner som fokuserar på läkning och god hälsa genom att fokusera på Chi-energin som strömmar genom kroppen. Akupunktur och relaterade terapier används mer och mer av östliga utövare för att förstärka energiflödet av livskraften i kroppen.

Därigenom kan organ och obalanser läka sig naturligt.


Kineserna hänvisar till denna energi som "Chi". Chi-maskinen hjälper till att avlägsna blockeringar i Chi-vägarna

och säkerställa ett maximalt flöde av den helande Chi-energin genom alla kroppens organ, så möjligen obalanser kan optimeras.


7. Glymfatiska systemet.


Hjärnanas reningssystem som fungerar bäst när vi sover, och som uppmärksammats att det aktiveras genom rörlighet och påverkas av andningen och syresättningen.


Mer om Chi-maskin...

Flexxicore Chi-maskin måste upplevas för att förstå effekten!Se filmen om hur denna fantastiska

maskin skapar rörelse i

hela kroppen,

ända från fötterna och upp till huvudet.


Varför är just Flexxicore Chi-maskin så effektiv?

 Chi Machinens grundare är den japanska forskaren

Dr. Shizuo Inoue. Maskinen är resultatet av 38 års medicinsk

och vetenskaplig forskning.

Dr. Shizuo Inoue

Den viktiga exakta rörelsen:


Exakt rörelse och En hastighet:  

Maskinen har en fotledshållare på toppen som rör sig från sida till sida med exakt 140 svängningar per minut, som bildar en rytm som gynnar pulsen och vätskan i ryggraden. Detta skapar en upplevelse av rytmiskt avslappnande rörelse, som när havet rör sig fram och tillbaka.


Var medveten om att det tyvärr finns ett antal kopieringsprodukter på marknaden som inte ger samma effekt som  Sun Ancon Chi Machine eller Flexxicore Passive Exerciser.

Maskinen skapar en s.k guldfisk rörelse och det är just den exakta och rätta rörelsen som är så viktig! Se bilden. 


Någon annorlunda rörelse ger inte den effekten!

Se bilden.

Denna CHI MACHINE är en bland de  bästa produkterna på marknaden, robust, kraftfull och tyst, samtidigt som den håller min. 15 - 25 år. Denna långa livslängd gäller den nya modellen Passive Exerciser  som vi säljer.

Kan användas av alla i åldrarna 4 - 100 år.


Denna Chi-maskin är så välbyggd att den används av professionella terapeuter runt om i andra länder, bland annat grannlandet Danmark för rehabilitering av ryggen.


Vad forskare säger:


Enligt experter vid Weber State University erbjuder det ett antal hälsofördelar genom att syrasätta, tona och stärka din kropp. Terapin gör att du känner dig energisk och förbättrar din allmänna hälsa. Dessutom blir  ditt lymfsystem stimulerat och ryggraden balanserad.


Ett av vittnesmålen om maskinens effektivitet är det faktum att den har inkluderats i programmet implementerat av universitetets stresshanteringslaboratorium, tillsammans med andra stressreducerande verktyg.


Referens: ”Chi-maskinen var min favorit. Under den här övningen kände jag mig obekväm till en början,

men när du väl vant dig till det kändes det som en massage.

Slutkänslan var fantastisk!"


Vissa användare ifrågasätter enhetens effektivitet och jämför den med aeroba övningar som stärker hjärtat och lungorna medan en chi-maskin bara fungerar genom lymfsystemet. Det du borde förstå är att den här enheten inte är en trollstav och inte heller botar sjukdomar, men den kommer stötta din kropp. Den kommer att ha gynnsamma effekter på din hälsa, något som bekräftades av vetenskapliga studier.


En grupp forskare vid University of Arizona har studerat effekten av denna terapi på patienter som lider av lymfödem i benen. En 3-veckorsstudie har visat ”statistiskt signifikanta minskningar i total benvolym och vätskor, extrakroppsvätska i hela kroppen, vikt och subjektiva bensymtom”.


Även de symtomen, som återkom en månad efter behandlingen, var inte så allvarliga och nådde inte den nivå som hade observerats innan behandlingen tillämpades. Så baserat på forskningsresultaten har forskarna kommit fram till att en chi-maskin är ett effektivt terapiverktyg som är utformat för att användas hemma.

Egentligen ser jag ingen anledning att inte använda den här enheten med tanke på antalet fördelar den ger.


Det kommer att förbättra din lymfcirkulation, massera organ, hjälpa dig att spola ut gifterna, gå ner i vikt och mildra smärta, särskilt de i ryggen. Ditt immunsystem blir starkare och det kommer mjuka upp och balansera ryggraden och lederna. Du kommer att se uppdaterad och yngre ut med ett syreöverskott som skapas i kroppen. Du kommer att sova bättre, lindra stress och förbättra det totala psykologiska tillståndet.


Sist men inte minst, när du använder en sådan enhet utesluter du risk för skador som kan uppstå under fysiska övningar. Du bör inte heller oroa dig för fysiskt överarbete, något som många inte undviker.
För dig som vill bli smal

Tja, att gå ner i vikt är kanske ett problem som många människor är oroliga för och som är svåra att fixa. Hur kan en chi-maskin hjälpa i det här fallet? Femton minuters terapi motsvarar promenader i mer än en timme när det gäller att förbränna kalorier. Fördelen är uppenbar: du sparar tid och samtidigt lägger du inte ytterligare stress på ditt hjärta. Dessutom svettas man inte och kan därför träna var som helst och när du vill.

Enligt tillverkarna finns det också två faktorer som hjälper användare av denna enhet att gå ner i vikt. Först resulterar behandlingen i att metabolismen påskyndas. För det andra, på grund av syresättning, minskar syrahalten i maten, vilket också bidrar till viktminskning. Det bör dock noteras att dessa påståenden ännu inte har bekräftats av den amerikanska federala administrationen för livsmedel och droger.


- Se bilderna och texterna om olika positioner under avsnittet "Hur man använder en chi-maskin".För dig som arbetar hemifrån/kontor i sittande position

Ett annat problem som många av oss möter är ryggsmärta. Det är svårt att förhindra eftersom vi måste arbeta under en dag och främst gör vi det i sittande ställning - mycket stillasittande stagnerar kroppens system.

Att ta en paus och lägga sig i Chi-maskinen hjälper till att starta igång kroppens alla system vilket genererar till bl.a att syresättningen blir bättre och gynnar personens pigghet. Apparaten är utformad för att mildra samtidigt smärta i ryggen och förbättra ryggraden. Detta har blivit möjligt på grund av vibrationer som enheten producerar och kan uppnås efter upprepade sessioner och att välja av de olika positioner beroende på vad man vill uppnå.


- Se bilderna och texterna om olika positioner under avsnittet "Hur man använder en chi-maskin"


Hur man använder en Chi-maskin.


Enheten är enkel att använda och kräver ingen speciell kunskap. Placera det bara på en fast yta medan handtaget bör vändas bort. Det måste finnas tillräckligt med utrymme i botten av apparaten

för att luft ska kunna röra sig.


Min rekomendetion är att inte ha ätit precis innan, utan vänta

isåfall en timma.

Drick gärna en kopp vatten innan för att släppa ut gifter!

För bästa effekt.. ha inte för åtsittande kläder eller tight be-hå

som stoppar flödet.


 Lägg dig ner på golvet, gärna på någon bekväm gymnastik matta eller något som känns behagligt.

 Placera benen på varje sida av enheten, tänk på att placera enheten längst ner vid ankeln så fötterna är placerade löst och ledigt.

(Se bild)
När timern är påslagen aktiveras enheten. Börja med 5 minuters terapi för att se till att enheten fungerar bra för dig, välj hastighet men observera att 15 min och 140 slag/min är optimalast för bästa effekt. Terapitiden bör ökas gradvis för att låta din kropp vänja sig vid rörelsen.

För att få bättre resultat, använd enheten två gånger om dagen.

Apparaten får din kropp att röra sig.

Under denna tidsperiod bör du koppla av så mycket som möjligt och se till att din andning är tillräckligt djup.

Andas med magen!


Stig inte upp omedelbart efter att enheten har stängts av. Vänta i flera minuter, känn in vad din kropp upplever, andas djupt med magen för än bättre syresättning, ställ dig sedan långsamt upp och dricka ytterligare en kopp vatten.


Drick gärna mer vatten under dagen efteråt

för att skölja bort gifter!


Vad vill du uppleva?


När Chi-maskinen körs kommer du att känna en mjuk, gungande rörelse i kroppen. När det slutar kommer du att uppleva ett tillstånd av perfekt lugn eller en stickande känsla av energi (CHI) upp i kroppen från fötterna. Fokusera din uppmärksamhet inåt och håll dig still i 2-3 minuter medan du tar långa djupa andetag. Detta sista fokus på 2-3 minuter gör att du kan absorbera och påskynda CHI-energin - och syrgasförsörjningen, lindra tendinit.Tendinit = En inflammtion i en sena. Tendinit kan teoretiskt sett uppstå i vilken sena som helst men de senorna som är tyngst belastade och därmed de som oftast drabbas är senorna runt axeln, armbågen, handled, knäet och vristen.

Viktigt att röra sig lite grann vid tendinit eftersom senan annars kan stelna! Chi-maskinen är perfekt här då du rör din kropp men belastar inte senan.

Hur kan jag använda Chi-maskinen?

Det finns 3 olika positioner. Den mellersta (guldfisk), med armarna längs sidorna, är den som oftast används eftersom den är mest avslappnande, men du kan prova de andra positionerna när du vill. Kom bara ihåg att det ska vara så bekvämt och avslappnat som möjligt.


Position 1 (The Mid Position)


Placera båda händerna under huvudet med fingrarna nära varandra - den här positionen är bra för migrän, huvudvärk, hälsporrar, krokig ryggrad, ryggvärk, gikt och reumatoid artrit.Position 2 (The Goldfish Position)


Ligga med armarna avslappnade längs sidorna, handflatorna nedåt och i en vinkel på ca. 45 grader. Denna position är särskilt bra för avkoppling, sömnlöshet, humörbalansering, obehag i inre organ, förstoppning och problem i nedre delen av ryggen.Position 3 (The stretched Back Position)


Ligga med utsträckta armar på golvet bakom huvudet - tryck ner mitten av ryggraden mot golvet. Denna position är bra för viktminskning, förstärkning av musklerna, tendinit i axlarna, förlust av muskelstyrka, lindring av nervtryck / smärta och stelhet i övre delen av ryggen.
Vad gör jag om jag känner mig öm eller yr?

En av effekterna av Chi-maskinens rörelser är att få kroppen att frigöra ackumulerade gifter. Det är därför viktigt att dricka mycket vatten, både före och efter användning av maskinen. Om du känner dig yr eller har huvudvärk, sluta behandlingen och halvera tiden nästa gång. Om du känner smärta runt gamla sår är detta ett tecken på syretillförsel och läkning. Om det förblir för smärtsamt, minska tiden ytterligare. Du bör stänga ögonen och fokusera på din andning medan maskinen är på. Djup andning ökar tillförseln av syre och gör att du slappnar av i hela kroppen.

Flexxicore passar alla åldrar att utöva 5-15 minuter.

CHI = livsenergi 

1

2

3

15 minuter i chi-maskinen motsvara hälsoeffekterna som en promenad på

90 minuter.

Nu önskar jag dig lycka till med din nya fantastiska

Flexxicore Passive Exerciser Chi-maskin!

(Lova mig att du dricker mycket vatten och andas med magen :)

Frågor och svar om chi-maskinen

Hur fungerar en Chi-Maskin?

Enheten svänger benen från sida till sida. Rörelsen efterliknar fiskens vågrörelse genom vattnet. Chi-maskinen hjälper blodet att cirkulera effektivt genom kroppen. Cellerna i kroppen absorberar syre och toxiner avlägsnas. 15 minuter med Chi Maskinen motsvarar 90 minuters promenad när det gäller syretillförsel till blodet. Samtidigt masseras de inre organen av rörelsen. Maskinen är mycket lämplig för alla, eftersom den ger kroppen energi och kan vara en extra hjälp för dem som på grund av ålder eller fysiska begränsningar inte kan träna. Genom att använda ett minimum av fysisk ansträngning uppnår man en mängd fördelar.


Ryggont samt spänningar i nacke och axlar

Vibrationerna i en Chi-Maskin masserar ryggmusklerna och ryggraden när kroppen ligger i en avslappnad position utan vikt på ryggraden. Svängningarna och den efterföljande avslappningen av ryggmusklerna ökar blodtillförseln i musklerna. Avfallsprodukterna transporteras bort genom det ökade blodflödet och smärta i ryggmusklerna minskar eller försvinner. Många problem med ryggsmärta kommer av överbelastning av musklerna. Särskilt dagens stillasittande kontorsarbete på PC innebär att du inte rör dig ryggen utan istället sitter i låsta positioner i timmar.Chi-maskinens vibrationer kan lossa ömma axlar samt spänningar i nacken och ryggen som dessa arbetsställningar ger.


Migrän och huvudvärk

Spänningar i nacke och axlar kan komma från felaktiga arbetsställningar och en olämplig hållning, vilket sedan kan leda till huvudvärk och/eller migrän. Många människor har en hållning som gör dem ständigt spända i nacke och axel. När nacken, axlarna och ryggen är avslappnade blir det lättare att ha en korrekt hållning, vilket förhindrar nya spänningar. Samtidigt är huvudvärk och migrän tecken på en överbelastad lever, och då är det bra med rening för att avlasta och stötta levern. Genom regelbunden användning av Chi-maskinen för balansering, avspännda muskler och gynnar cirkulation, samt att det startas igång processer som detoxar kroppen från slappprodukter och som sedan har en effektiv effekt mot huvudvärk och migrän.


Lindrar nervsystemet (stress)

Även om du lever ett hälsosamt liv upplever de flesta någon form av stress under perioder av deras liv, vilket kan manifestera sig i till exempel nervositet, sömnproblem eller depression. Denna stress kan leda till överansträngning i rygg, axlar och nackmuskler. På lång sikt kommer det att orsaka stress i det perifera nervsystemet som härstammar från nacke och ryggrad, och det kommer att leda till att vi spänner upp i rygg, axlar och nacke.Signalerna från nervsystemet kommer inte längre att fungera optimalt. Med Chi-maskinen Flexxicore Passive Exerciser  uppnår vi en djup avslappning och nervsystemet kommer vanligtvis att lugna sig och därigenom återställa balansen i nervsystemet.


Bättre och djupare sömn

Ett stressat nervsystem innebär att vi ofta har svårt att somna, sova dåligt eller vakna ofta under natten.Avslappning av nervsystemet innebär ofta att den parasympatiska delen av nervsystemet blir lugnare att arbeta, och aktivitet i denna del av nervsystemet är avgörande för att vi ska kunna sova och samtidigt återhämta oss.Nervsystemet är uppdelat i det sympatiska nervsystemet och det parasympatiska. Obalans mellan dessa två delar av nervsystemet kan orsaka andra problem som matsmältningsproblem, hjärtklappning, nervositet, utbrott av aggression och vissa former av huvudvärk och mental stress. Regelbunden användning av Flexxicore Chi-maskin kan ofta återställa balansen mellan dessa två delar av nervsystemet.


Träning av inre organ

Rörelserna från en Chi-maskin hjälper till att lösa blockeringar i energin i kroppen (CHI), dvs. energibanorna (meridianerna) och säkerställer maximal energi av denna helande energi genom alla kroppens organ.

Detta hjälper till att återställa normal eller förbättrad funktion hos försvagade organ.


Aktivering av celler

Massagestimulering av det sympatiska nervsystemet öppnar bronkierna, vilket ger maximal syretillförsel till lungorna. Det förbättrar syreutbytet från lungorna till blodet, och därför till cellerna i kroppen så att cellmetabolismen förbättras.


Förbättra immunförsvaret

Chi-maskinen stimulerar globulinproduktion vilket ökar immunförsvarets försvarsförmåga. Dessutom återställs balansen i det autonoma nervsystemet. Om det parasympatiska och sympatiska nervsystemet inte är i balans kan det manifestera sig i form av; sömnlöshet, matsmältningsproblem, buksmärtor, hjärtklappning, ångest, förstoppning och trötthet. Chi-maskinen hjälper till att återställa balansen i det sympatiska nervsystemet och kan därmed lindra många av dessa tillstånd. Chi-maskinens förmåga att öka syre- och energinivån höjer känslan av vitalitet och välbefinnande. Det ökar energin (CHI) hos dem som använder den dagligen. Träning med användning av Chi-maskinen resulterar i ökad syretillförsel till blodet utan fysisk ansträngning och då utan att öka hjärtfrekvensen eller blodtrycket.Tekniska specifikationer:


Vikt:   7.1 kg (8.5 kg med emballage)

Mått   47cm x 35cm x 26cm

45 watt stark DC motor

220/240 volt


Svängningsfrekvensen: 80 -160 svängningar / minut

En hastighet som designad att du kan välja hastighet.


Flexxicore Passive Exerciser Chi-maskin passar alla oavsett situation,

det är därför jag älskar den!

Ge dig extra chi - livsenergi!

För att riktigt förstå effekten måste den upplevas!